Onze unieke aanpak.

Wij maken snel en voordelig apps op maat.
Hoe we dat doen lees je hier.

Eindeloze mogelijkheden.

De mogelijkheden voor een succesvolle app liggen overal op de loer. Zo maakten wij bijvoorbeeld voor De Klok Logistics een app waarin chauffeurs op een handige manier hun wissels kunnen bijhouden. We maken ook apps die wellicht wat voor de hand liggender zijn zoals bijvoorbeeld een eigen bestel app voor een snackbar.

Voor veel bedrijfsoplossingen word er niet altijd direct aan een eigen app gedacht, dat maakt ons werk ook zo leuk! Onze experts zijn dagelijks druk om samen met onze opdrachtgevers nieuwe (tijdsbesparende) ideeën te bedenken.

Het kan dus nooit kwaad om eens een paar ronden te sparren met onze experts. Die doen niets liever dan de bottle necks in jouw bedrijf omzetten in een app waarmee je geld bespaart en je concurrenten voorblijft.

Sparren met onze experts?

Wij komen graag met u in contact om de
mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Waar moet ik als klant starten?

Bij ons! Toen wij begonnen merkten we dat de markt voor apps nogal ondoorgrondelijk was. Probeer al surfend over het internet maar eens snel inzicht in de mogelijkheden en kosten van apps te krijgen…

Bij ons weet je dat na één enkele klik op het tabblad ‘Pakketten’. Daar vind je een overzicht van de kosten. Laat vervolgens gerust je vragen en ideeën op onze experts los.

Een app voor elk bedrijf.

Inmiddels hebben veel bedrijven ons weten te vinden; van buurtsuper tot groothandel Makro, van snackbar tot sterrenrestaurant De Librije.

We werken zoals je ziet niet alleen maar voor grote bedrijven. Dat komt door onze lage prijzen; die maken dat we ook veel eenmanszaken tot klant hebben.

Hoe kunnen wij zo voordelig werken?

Door het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden. Dat bestaat immers al.

Om snel en voordelig te kunnen werken hebben we een groot aantal modules ontwikkeld. Aan de hand van jouw aanwijzingen maken we die zorgvuldig op maat tot een app die past als een maatpak.