AppWays neemt AppMKB over

App-ontwikkelaar AppWays heeft concurrent AppMKB overgenomen. Samengevoegd laten zij zich nadrukkelijk gelden als marktleider op het gebied van het maken en onderhouden van apps.

De nieuwe app-ontwikkelaar gaat verder onder de naam van het overgenomen bedrijf AppMKB, dit vanwege de marktwaarde van de naam. Het MKB is en blijft een belangrijk doelgroep.

In de nieuwe vorm wil het bedrijf een nog hogere standaard zetten in de snel veranderende app-wereld. Dit doet ze door de nieuwste technologische mogelijkheden op het gebied van apps te koppelen aan een zeer snelle levering en een helpdesk die 7 dagen in de week geopend is.

Voordat de twee bedrijven samengingen maakte Appways naam als no-nonsense app-ontwikkelaar die met hun modulaire manier van werken de prijzen laag wist te houden waardoor nieuwe markten aangeboord konden worden. Het overgenomen AppMKB heeft zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het MKB gericht en bezit een prominente positie in de Nederlandse markt. Het klantenbestand van de bedrijven die zijn opgegaan in het nieuwe AppMKB is heel breed; het strekt zich uit van lokale restaurants tot grote namen als BMW, Manpower en DAF Trucks.