Over AppMKB.

Wat we doen, hoe we het doen,
voor wie we het doen; je leest het hier.

AppMKB is dé no-nonsense-partner voor bedrijven die een app op maat willen hebben. Met die houding zijn we marktleider geworden. Hoe we dat voor elkaar gekregen hebben?

We begonnen in 2012 met het ontwikkelen van apps in een nogal onoverzichtelijk markt. Het was destijds niet eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van apps en hoe daarmee zakelijke wensen te realiseren. En dan, wat moet een app gaan kosten? Er waren veel mooie woorden te vinden op websites van app-ontwikkelaars maar erg concreet was het allemaal niet. Dat moest anders vonden we. Deze markt moest worden opgeschud. We moesten disruptive zijn.

Niet te groot voor het kleine, niet te klein voor het grote

Een belangrijke stelregel die we vanaf het eerste begin hanteerde is dat we niet te groot moeten zijn voor het kleine en niet te klein voor het grote. Ons klantenbestand strekt zich dan ook uit van snackbars tot restaurants met drie Michelinsterren; het loopt uiteen van eenpitters tot beursgenoteerde multinationals met duizenden werknemers. En dat willen we absoluut zo houden.

Hoe doe je dat; vat krijgen op een onoverzichtelijke markt? Na een brainstormsessie formuleerden we het zo: we organiseren ons werk zó goed dat we de goedkoopste app-ontwikkelaar van Nederland worden, we maken een glasheldere website waar we de prijzen pontificaal op vermelden, en we leveren maatwerk-apps waarop we een 100% tevredenheidsgarantie geven. En dat deden we.

Een principe waar we ons strikt aan houden is dat van ‘schoenmaker blijf bij je leest’. We doen dus niet aan websites en aanverwante programmatuur maar richten ons uitsluitend en alleen op het ontwikkelen, hosten en onderhouden van apps. De app, dat is onze wereld, maar daar weten we dan ook alles van.

Door doelgericht, praktisch, efficiënt en voordelig te werken hebben we de positie van marktleider bereikt. En daar zijn we best wel een beetje trots op. AppMKB is dus dé no-nonsence-partner voor een zeer scherp geprijsde app op maat. Geen verborgen kosten, geen uurtje factuurtje, geen geklets, wel duidelijkheid.

Sparren met onze experts?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.